2010-11-30
 18:20:39

Julkort

Att ta ett fint julkort på två barn var helt omöjligt. C var väldigt duktig och satt stilla men É bara sprang runt och tyckte inte alls om tomte outfiten så hann bara ta två kort på dom tillsammans. Anledningen till att det står på olika språk är för att dom kommer skickas till Italien, Mexico och Makedonien också inte bara Sverige :)
Här är ett utav dom:

2010-11-30
 17:25:02

Laban!

Var och shoppade lite julklappar idag och lite annat till hemmet så svängde vi även förbi Babyproffsen och jag passade på att köpa spjälskydd, sänglakan och mobil med speldosa med Laban på för endast 999:- Normal pris är ca 1300 kr. Så jag tycker ändå att jag fyndat till det idag! (Ber om ursäkt för den hemska tapeten i bakgrunden, den kommer bytas ut i Januari)
2010-11-30
 01:34:50

Barn och kunskap

Förra veckan var vi på Sjöfartsmuseet där dom har levande fiskar i akvarium, en liten lekhörna för barnen och en massa gammla intressanta saker från olika båtar och svenskbåt historia. Fiskarna var såklart mest uppskattade utav barnen, men intresset för dom gamla båtarna fanns ändå. E satt på Aleks axlar och sa titta åt allt och klappade händerna. Medans C frågade hundra frågor.

För några veckor sedan var jag på Naturhistoriska museet med barnen där C inte alls uppskattade besöket överhuvudtaget då det bara är uppstoppade djur så kom kommentarer som "Stackars björnbebisen, hur kunde dom döda den mamma?" och att hon aldrig mer ville gå dit för att dom dödat så många djur. Så dit går vi väl inte igen än på ett tag.

Försökte hitta lite andra saker man kan göra som är lite mer utbildande för dom än Lek och buslandet och suga på bollar i bollhavet som hundra andra ungar redan sugit på. Känns som om ingen i våra familj riktigt uppskattar det överhuvudtaget. C pratar om olika saker hon vill göra så vi får väl se. Det vi börjat med här hemma är att jag köpt bokstavsböcker och räkneböcker eftersom hon vill börja skolan som hon säger.

Man kan inte låta bli att bli så fascinerad av vad en sånn liten människa kan lära sig snabbt. Vips så kunde hon skriva pappa,mamma, sittnamn, lillasystersnamn, morfar,morbrorsnamn, mumin, barbie osv. Jag tycker det är riktigt kul att hon är så duktig och lär sig så snabbt. Man blir så fruktansvärt stolt när man ser hur lycklig hon blir över att faktiskt kunna skriva och klara nya saker.



Någon som har fler tips på aktiviteter som man kan sysselsätta en 4-åring med? :-) Inga data eller tvspel dock :)
2010-11-29
 12:32:24

Födelsedagsfirande..

2010-11-26
 21:02:06

C 4 år

"Mamma vet du vad? När jag blir stor och ska ut min bebis ur magen så vill jag att du och Nathalie (bästa kompisen) ska vara där" - C 4 år.

Lite roligt att hon som 4 åring redan börjat tänka på en sånn sak. Men det är verkligen alltid hon pratar om just nu.. När hon ska gifta sig och få barn. Vem hon är kär i och vem som är kär i henne.
2010-11-25
 20:16:40

Jätte kass uppdatering!

Ska försöka bli bättre på att uppdatera men har väldigt mycket att göra just nu så det blir lite mycket. Men ska försöka hinna skriva några inlägg imorgon :)
Ta hand om er så länge! Kram!
2010-11-24
 22:58:35

Gravid? Babyproffsen!

Babyproffsen har en massa julerbjudanden som gör mig helt galen! Det som intresserar mig mest just nu är spjälskydd, sängkläder och sängmobil ifrån laban för endast 999:-!!! Tycker det är ett super pris så blir nog att springa iväg dit imorgon och köpa det. Massa andra erbjudanden som var intressanta också får väl kika när jag är där :)
2010-11-22
 12:29:10

Mamma och lillebror!

C älskar att måla och skriva. Just nu målar hon hela familjen, solar, spindlar, prinsessor, morfar med alla barnen, hundar, Woody (Toy story) osv. Listan kan göras lång. Här om dagen kom hon med denna underbara teckningen som föreställer mig och och lillebror. Tycker att den är så himla söt så var tvungen att dela med mig utav den!
2010-11-22
 12:08:36

Sju saker..



Jag har fått en award från Mummyfied
Det går ut på att jag ska berätta om sju (7) saker om mig själv och sen ska man skicka den vidare till sju (7) andra bloggare. Mina sju (7) saker blir som följer:

1. Jag får jätte dåligt samvete om jag köper något till mig själv, därför händer det typ aldrig.
2. Jag älskar att laga mat men hatar att följa recept, gör alltid på mitt egna sätt i slutändan ändå.
3. Jag har fyra revben som är tryckta innåt eftersom jag blev sparkad av en häst i magen när jag var liten. Man kan fortfarande se hästskoformen över revbenen.
4. Jag har väldigt brottom med allt, jag vill ha saker klara så fort som möjligt.
5. Jag är en riktig historienörd och i min bokhylla finns iprincip bara historieböcker.
6. Jag följer i princip alla frågesportsprogram på tvn, har gjort det sedan jag var liten. Favoriten är Vem vet mest på 2:an.

7. Jag har som mål att innan jag lämnar detta livet ha besökt alla länder i världen och lärt mig alla dom största språken.



Och jag skickar denna award vidare till:

http://blueberrylife.blogg.se/
http://pixans.blogg.se
http://weareyoungparents.blogg.se/
http://cocobycatrin.blogg.se/
http://dyrbarkarlek.blogg.se/
http://mammah.webblogg.se/
http://ungfamilj.blogg.se/
2010-11-21
 09:24:18

Inte många veckor kvar

Idag går jag in i vecka 22 och det känns lite overkligt hur fort tiden bara flyger fram under denna graviditeten, kanske för att man är mycket mer igång och har mer att göra nu under jul och kalas perioden? Det är fortfarande faktiskt inte så jobbigt att vara gravid, foglossningen som jag trodde skulle bli värre än med Élodie har faktiskt visat sig att vara bättre denna gången. Kanske för jag lärt mig vad jag ska undvika?

Magen har ju börjat kika fram och man ser tydligt att lillebror sparkar runt där inne han är riktigt stark. Än så länge så har vi inte fixat rummet eller så mycket mer i klädväg. Ska ta upp dom gamla bebiskläderna idag som flickorna använt för att se vad vi har kvar som är könsneutralt, allt vi har är i Hello kitty och lila små blommiga koftor och liknande.

Dom små flickkläderna ska iväg til en vän som är gravid med en liten flicka så det är skönt att dom kommer till användning! Vagnen beställts i Januari och det kommer bli en enkelvagn eftersom att flickorna ändå kommer gå på dagis då jag kommer fortsätta plugga fast lillebror kommit. Aleks jobbar ju natt så om barnen skulle vara hemma ifrån dagis så går vi ju ändå ut tillsammans hela familjen.

Det känns bara onödigt med en syskonvagn, stort och klumpigt. Så får vi se efter sommaren om vi känner att behovet finns så får vi köpa syskonvagn då i form av bugaboos syskonvagn men innan dess nej det känns bara jobbigt och klumpigt.

Känns iallafall skönt att veta att en igångsättning väntar på mig innan beräknat födelsedatum just eftersom att É var så stor och att jag hade så mycket foglossning förra graviditeten. Men hoppas att han själv väljer att titta ut lite tidigare än beräknat!



2010-11-21
 09:11:57

Första snön!

E fick igår se sin första snö och till hennes stora förtjusning kunde man ramla och kasta sig i den utan att det gjorde ont. Istället för att kanske sätta sig på rumpan och käka lite snö så la hon sig rätt på mage med huvudet före i snön. Medans C och Aleks hade snöbollskrig sprang lilla E runt och upptäckte snön.. Tycker bilderna nedanför visar rätt bra hur hon upptäckte snön haha :D

2010-11-19
 12:42:24

Vad du ska göra med ditt liv

Känns som om att alla i min ålder stressar upp sig något otroigt över utbildning och vad dom ska plugga till osv. Dom känner press til att veta vad dom vill jobba med för resten av sitt liv. Hur ska man kunna veta det när man är i 20 årsåldern egentligen? Har väldigt svårt att förstå det.

Jag ska ju börja plugga i Januari lite olika ämnen Engelska B, Spanska A, Svenska B, Psykologi A, Rättskunskap, Företags ekonomi A och B, Affärsjuridik och en massa annat. Varför? Jo för jag känner för det. Hur det kommer gå? Inte den blekaste men det kan ju bara gå åt helvete om det inte går bra eller hur?

Behöver jag dessa ämnena i framtiden? Ja dom flesta kommer jag få användning för om inte annat så är det ju roligt att lära sig något nytt, visst låter det nördigt? Men jag är sånn som person jag älskar att lära mig nya saker och har faktiskt väldigt lätt för att lära mig.

Men min plan är att börja studera vidare till hösten just nu är siktet instället på butikschef, ett jobb jag kommer trivas med och ett jobb som ändå är okej betalt och utbildningen är inte överdrivet lång. Kommer jag jobba med det för resten av mitt liv? Nej det kommer jag inte. Hur länge kommer jag jobba med det? Fram tills jag insett vad jag verkligen är bäst lämpad för att jobba med.

Jag är bara 20 år och gravid med mitt tredjebarn det som finns i mitt huvud just nu är nästan bara bröstmjölk och lite gamla tonårs hormoner skulle jag tro så jag har inte den blekaste vad jag vill jobba med. Har jag tänkt på saken? Jo det har jag. Vad jag funderat på? Listan på det kan göras jäääätte lång. Men läkare, författare, journalist, frisör och skådespelare om vi ska nämna några få.

Just nu lutar det mest åt läkare men det är många år att plugga och jag känner att det är inte riktigt vad som passar med så många barn just nu. Men när barnen blivit större så ser jag det som ett alternativ, för när jag är 32 är ju trots allt mitt äldsta barn 16 och mitt yngsta barn 11 år så jag kommer väl ha tid att plugga då om det är vad jag vill göra då. Vad framtiden bjuder på återstår att se.

Vet ni vad ni vill jobba med?
2010-11-17
 20:28:17

Fick också en present idag!

Minsta dottern fyllde år idag men även jag mamma fick en fin present idag ett nytt kamerahus och lite nya objektiv. Lycklig? Bara förnamnet! Hade egentligen inte tänkt lägga ut bilder på barnen i bloggen men kan bryta den regeln bara för idag och lägga ut en bild tagen idag på minstingen. Kommer ju ta ett tag att lära sig kameran men jag är super glad!

Första bilden med den nya kameran :

2010-11-17
 12:46:28

1-årsdagen!

Idag fyller mitt minsta lilla troll 1-år. Vad tiden bara försvinner ifrån en egentligen. 4575 gram och 55 cm stor var hon då för ett årsen en regning natt i November. Nu ett år senare är hon 11 kg och 80 cm lång. Det är fantastiskt att det kan hända så mycket på ett år.

På BB höll hon huvudet själv och tittade med sina små ögon på en. Idag 1 år senare har hon gått i några månader, hon klättrar på allt och dansar. Hon kan många ord som titta,pappa,mamma, tack, hej, hej då, puss, ut, aja, nej, ja, sitt namn och storasysters smeknamn. Sen blir det ju några ord på makedonska farmor,farfar, pappa och skynda.

Tänk att hon bilvit så stor mitt lilla lilla barn. När vi sjöng för henne idag tittade hon på oss som om vi var dumma i huvudet, förstod inte alls det här med presenter och tyckte inte att presenterna var roliga alls men förpackningar var där emot underbara! Dom var ju super kul!

Fast man redan haft en 1-åring en gång så glömmer man så lätt, vad gillar dom i den åldern, hur är dom i den åldern och hur roliga dom är. Ja för 1års åldern är något speciellt, det är då den lilla bebisen ska möta den stora världen. Dom tror att dom kan så mycket och vet så mycket fast dom egentligen inte upplevt något. Dom håller på att lära sig prata så mycket ord låter bara som goja.

Nej 1-årsåldern är den underbaraste tiden. Grattis på dig mitt lilla hjärta!

Ett årsen på BB när pappa tar på kläderna..
2010-11-15
 20:28:21

Gravida känslor

Det finns många mammabloggar och gravid bloggar. Det finns många som pratar öppet om bristningar, bajs på förlossning, slempropp och fostervatten. Förlossningsdepression är ett ämne några bloggar varit inne och snuddat på. Men dom bloggar jag läst har jag inte hittat något som faktiskt är hur dom egentligen känner under graviditeten.

Man känner sig som en val och en sumobrottare det har vi ju förstått. Men vad snurrar mer innuti den gravida kvinnans huvud? Javisst det kanske inte gäller alla, det är få som faktiskt vågar erkänna det. Att man är känslomässigt instabil, lipar och blir skitförbannad för ingenting är ju inte någon överdrift.

Jag vet inte om det är mina täta graviditeter som gör det men har pratat med flera av mina gravida vänner om detta också. Saker som man ofta inbillar sig som gravid är att ens partner ska vara otrogen, man kan tom inbilla sig det så kraftigt att man verkligen börjar tro på det och kan gå runt och vara sur för att man tror att han är otrogen.

Visst låter det skit löjligt? Men det är sant, när man sedan tänker på att man ens tänkt dom tankarna dagen efter så skäms man och skrattar åt det. Många gravida kvinnor känner sig också osidosatta, inte att dom är svartsjuka på barnet utan att folk bara kör över dom. "Jag ska få passa liten" "Jag ska köpa det och det" "jag vill bli gudförälder" "jag vill vara på bb" "jag vill vara den första som träffar" osv.

Återigen VISSA kvinnor bryr sig inte om dessa kommentarerna och folk som aldrig varit gravida tycker att dessa kommentarerna bara är gulliga och att folk visar sitt stöd och att dom bryr sig. Men så känner man inte när man är gravid. Man känner sig bara överkörd och ledsen.

Många känslor svallar också vid tanken på att det lilla barnet ska skeppas runt från famn till famn och att man knappt själv får hålla sitt barn. Att alla ska pilla och ha sin åsikt om allt och ingenting tom om namnet, födelsevikten eller om förlossningen. Och vissa kvinnor tycks tom glömt av hur det var att själv vara gravid.

Det är underbart att vara gravid, det är en fantastiskt händelse! Men det är också som att gå igenom tonåren på nytt, en ren pest ibland. Hormoner som tar över hjärncellernas jobb. Allt är inte så gulligt och puttinuttigt som många gånger förklaras utan det är ett rent helvete vissa gånger också.

Vissa dagar vill jag strypa Aleks för någonting som jag inte ens kommer ihåg 10 min senare. Idag lärde sig minsta barnet att säga sitt namn och då föll några tårar och jag är en sånn person som aldrig gråter annars. Jag kan tro att folk tittar på mig bara för att jag är så tjock och ful. Medans jag nästa sekund kan känna mig som världens snyggaste gravida tvåbarnsmamma!


Hur är det med er läsare ni får gärna svara anonymt. Finns det någon kommentar eller något som fick er att må extra dåligt under graviditeten?

2010-11-15
 18:38:42

Newbie by Kappahl!

Blev tipsad av flera läsare att besöka Kappahls bebis avdelning och deras nya kollektion newbie! På torsdag ska jag med en gravid vän och shoppa lite till våra små bebisar. Lite coolt att vi faktiskt är gravida i samma vecka. Det skiljer bara 3 dagar emellan. Jag ska iallafall kika på denna söta mössan är helt kär! Undra om lillebror kommer behöva den i Mars/april? :)

2010-11-15
 17:41:02

Mamma: Hur fick du en bebis i magen?

Det där fruktade samtalet om blommor och bin hur man ska förklara för barnen, jag har tänkt på det så länge hur man ska förklara och hur man egentligen ska lägga upp det. Finns det något rätt och fel? Eftersom vi är troende och jag inte vill säga till min dotter på 4-år hur barn egentligen blir till så sa jag så här.

C: Mamma, hur fick du en bebis i magen?
Jag: Erh... Jo när man älskar varandra väldigt mycket som jag och pappa gör så ville gud att vi skulle få en liten bebis till.
C: Jaha okej

Varför jag svarade så? För det är så jag känner och jag på bästa sätt kan förklara för min 4-åriga dotter hur bebisar blir till. Rätt eller fel att blanda in gud vet jag faktiskt inte. Men jag vill inte heller att hon ska tro att bara för att man älskar varandra så får man en bebis för så enkelt är det ju inte. Jag tror att gud valde att ge oss detta barnet, alla mina barn. Men som sagt alla tror ju olika.

Hur gjorde ni när era barn började fråga om blommor och bin?
2010-11-14
 15:36:17

Graviditets cravings

Med C så hade jag hallonpaj och rabarber te. Med É så hade jag Mc donalds sallad och dubbel nougat. Känns ju som om man har oerhört nyttiga cravings, NOT! Denna gången har det blivit allt som är salt och lakrits. Även Loka Krusbär/päron fruktansvärt gott.. Det känns ju lite nyttigare iallafall än att trycka i sig Mc donalds och dubbel nougat i tid och otid. Det är ju just vad man äter under graviditeten som är den stora fällan till graviditets kilona.

Denna gången ska jag verkligen försöka hålla igen så mycket som möjligt eftersom det väntar mycket spännade saker nästa år som tex vårat bröllop nere i Makedonien ska bli riktigt spännande och häftigt! Till sitt bröllop vill nog dom flesta tjejer vara smala och snygga. Men som sagt det är ju svårt att stå emot vissa frestelser under graviditeten.

Hade ni några cravings när ni var gravida?

2010-11-13
 10:18:31

Matbord

Detta bordet med stolar ska få flytta hem till oss denna månaden. Bordet är ovalt vilket får bordet att se ännu större ut och ger mer yta perfekt för oss som blir så många i familjen nu!

Bordet heter Plaine och kostar 2.150:-, stolarna heter Milton och kostar 299.-/styck dom ingår just nu i ett erbjudande där du köper 4 men bara behöver betala för 3.

2010-11-13
 09:12:25

En städande 4-åring och ansvarstagande.

Eftersom vi bor i 5 rok så har vi delat upp det så att vi just nu har ett datarum, ett vuxen sovrum, ett vardagsrum, ett barnsovrum och ett lekrum som är det största utav alla rummen. Där har flickorna allt man kan tänka sig i lekväg. Eftersom C är 4år fyllda tyckte jag att det var dags att hon ska hjälpa till lite mer hemma som städning, försöka bädda sin säng, lägga kläder i tvättkorgen. Och detta är faktiskt uppgifter hon nästan är glad över att ha fått.

Hon är glad över att ha fått ta lite ansvar. Visst sängen blir väl inte lika fin och bra som om en vuxen har bäddat den men jag tycker inte att det är det som räknas utan att hon försöker själv och som sagt får ta lite ansvar. Städning utav lekrummet är något som hon har delat ansvar med eftersom det inte bara är hon som stökar ner utan É också men att få en 1åring att städa känns ju nästan omöjligt. Hon försöker lägga ner saker i lådan för att några sekunder senare ta ut allt igen.

Så C brukar städa halva lekrummet och jag tar andra halvan. När vi höll på att städa så gick jag snabbt iväg på toa för att sedan upptäcka att C lyckats städa undan lillasyster eller om det var lillasyster som städade undan sig själv? Nu brukar ju lilla É sätta sig i den lådan och andra lådor för den delen också men just detta såg så himla roligt ut :) Överlycklig var lilla É också nästan stolt över sig själv.

2010-11-13
 08:59:05

Det där med vagn.

Sitter och kikar på vagnar och funderar på om vi verkligen behöver en syskonvagn i Mars-April? Alla syskonvagnar ser så stora och klumpiga ut och jag som är så kort ser ut som om jag ska hoppa ner i vagnen själv i princip. Vill ju egentligen helst ha en Urban jungle men den känns alldeles för stor för mig och sen funderar jag på hur bra den funkar på bussar och spårvagnar här i Göteborg och alla affärer där man knappt kommer in med en enkelvagn.

Bugaboo donkey


Samma sak med hissarna i affärerna du kommer knappt in med en enkelvagn. Vi har ju És emmaljunga scooter som ändå är i färgen Silver check så den får stanna så lillebror får använda den sen när É inte vill åka längre. Jag är väldigt sugen på en Bugaboo Donkey men dom kommer inte till Sverige för ens nästa höst och sen är jag lite så där skeptisk just eftersom det är Bugaboos första syskonvagn man vill gärna ha hört vad andra tyckt och hur det har gått för den i testen innan man lägger ut såpass mycket pengar på en vagn. Hon kommer ju vara runt 16 månader när han kommer..

Tror ni vi klarar oss med en Bugaboo Cameleon + ståbräda?



Bugaboo Cameleon
2010-11-12
 16:29:28

Mera kläder till lillebror..

Hittade detta ursöta och billiga set på Lindex är helt kär!
2010-11-12
 12:02:33

Att kunna unna andra människor lite lycka och välgång.

Sverige är verkligen ett sånt land där man aboslut inte får säga vad man tjänar, man får inte säga vad man ska köpa eller vad något kostar för då svider det ordentligt i andras ögon. Eller om man lyckats med något som tex lyckats ta examen i en svår utbildning, slutat röka eller blir gravid. Då sticker det i folks ögon. Folk blir så avundsjuka så att det vrider sig i magen på dom.

Hur svårt är det att vara lycklig för en annan människa välgång och lycka egentligen? Hur svårt är det att glädjas med denna personen?

Man ska egentligen ha det jätte förjävligt så att alla andra som man möter tycker synd om en. För då mår dom bra och då tycker dom synd om en och lyfter upp sig själva. Nästan lite som på en förskole nivå "Jag har jobb och en bra lön det har inte du nänänänä". Att vuxna människor inte kan glädjas för andra är för mig väldigt löjligt och visar hur egoistiska vi människor faktiskt är.

Vill du att andra människor ska vara glada för din skull och kunna glädjas tillsammans med dig åt dina framgångar?
2010-11-12
 10:02:41

Tapeter ifrån Ralph Lauren

Lillebrors rum ska tapetseras och jag är väldigt sugen på Ralph laurens tapeter dock kostar dom ju skjortan men dom är så fina! Ska se om jag lyckas övertala mannen i huset.



Tapeterna hittar du hos: http://www.tapetorama.se/
2010-11-12
 09:48:32

Vardagrummet börjar bli klart..

Nu börjar vårat vardagsrum äntligen ta lite form! Många små saker som ska köpas. Vi ska köpa en golvlampa och ställa till höger mellan sofforna och köpa små lack hyllor och sätta till vänster om soffan. Sen även köpa en sideboeard och ställa vid väggen bakom fotöljen.. Kommer väl bli klara innan lillebror kommer ut iallafall hoppas jag.


Just nu är det mycket kvar. Vi ska måla om och tapetsera vårat sovrum och likadant med lillebrors sovrum. Sen ska vi köpa en massa nya möbler till lillebrors rum eftersom att É kommer behöva sin spjälsäng då hon bara kommer vara 16-17 månader när han kommer. Mycket som ska fixas helt enkelt. Känns som om man aldrig blir klar med att göra hemmet personligt. Tog det lång tid för er att komma iordning i era hem?
2010-11-11
 18:34:13

Inhandlat till lillebror.

Dom har ju lite reor nu så passade på att handla lite till lillebror. Kändes ju omöjligt att hitta "gulliga" pojk kläder allt var ju så tufft och fanns inget som var gulligt men tyckte ändå att tiger settet är väldigt gulligt både till pojke och flicka :)
2010-11-11
 14:24:53

3 år och en egen laptop?



Har suttit och kikat runt lite på julklappstips och vad andra föräldrar tänkt köpa till sina barn. Tydligen så är det många som köper både laptops, spelkonsoler, tv och dator spel till 3-4 åringar och detta faktiskt är dom vanligaste presenterna till denna åldersgruppen. Jag har väldigt svårt att förstå det. Men sen kanske det också är för att min dotter som är 4-år inte visat något intresse för det alls och vi varken har råd eller lust att köpa en laptop eller en spelkonsol till henne.

För mig kändes det lite som ett slag emot magen, ska 3-åringar sitta vid datorn nu? Hon sitter ju så fint och pusslar, målar, räknar och leker med sina dockor. MÅSTE hon spela på datorn för att inte hamna utanför på förskolan och skolan? Är det så att barnen idag faktiskt måste lära sig att hantera en dator så snabbt som möjligt? Är jag en stenåldersmamma? Är min dotter den enda 4-åringen som inte vill sitta vid en dator eller framför TV:n och spela?





2010-11-11
 09:54:35

Hej!

Jag heter Julia bloggade tidigare på Littlemommy.blogg.se men så stängde jag ner bloggen då det blev för många privata inlägg som jag inte längre kände att jag ville dela med mig av. Denna gången ska jag iallafall försöka hålla det mesta ifrån privatlivet borta ifrån bloggen.

Sedan jag slutade blogga har det inte hänt så jätte mycket. Vi har fixat med lägenheten väldigt mycket, É (minsta flickan) har lärt sig gå och C(största flickan) har lärt sig skriva. Vi fick även i Augusti reda på att vi väntar tillökning i form av en liten lillebror som är beräknad att komma 2 April 2011. Halva tiden avklarad nu med andra ord.


Just nu är det mycket planering och inköp inför lillebrors födelse. Flickorna ska också börja på dagis i Januari då jag ska börja plugga. Vi håller på att planera lite inför vårat bröllop, när lillen kommit ut ska jag försöka gå ner alla gravkilon hur nu detta ska gå? Men iallafall försöka. Annars händer det väl inte så mycket mer just nu.
Hoppas dom flesta gamla läsare hittat hit och jag välkommnar er nya!
Kramar